Nu op RTV1
The Dance Club Met Rene de Jonge
Home
oes_topwijf

Oes – Topwijf

16 november 2016 Groningen Muziek


OES – De Groningse Oes is thuis op het podium. Deze swingende meid weet het publiek keer op keer vol overgave te entertainen. Een heerlijke nederpop act met reggae invloeden.

Oes’ singles zorgden voor bekendheid bij 3FM, FunX en de Kids Top 20. Ook hoorden we haar muziek op Radio 1, Radio 2 en Radio NL en schitterde ze als Smaakmaker bij Simone FM. Daarnaast stond ze in het voorprogramma van Wudstik en trad op met de Jazzpolitie tijdens Sterren In Martini Plaza. Ook in het Vondelpark Openluchttheater te Amsterdam reageerde het publiek zeer enthousiast en in haar thuisstad Groningen vermaakte ze duizenden mensen samen met het Noordpool Orkest aan de voet van de Martinitoren..

Oes is nu klaar om haar carrière naar een volgend level te tillen met haar debuut EP die begin 2017 uitgebracht wordt. Topwijf, een nummer met een attitude van heb ik jou daar, is de eerste single die daarbij hoort en zet duidelijk de toon van de EP neer.


, ,

Share